Duvarınızda hatıra eşyalara yer açın!

Duvarınızda hatıra eşyalara yer açın!

En çok soru aldığım konu “Evimde nazarlıkları nasıl farklı konumlayabilirim?” oluyor.

Geleneksel olarak kötü gözden koruduğuna inanılan nazarlık, yeni başlangıçlarla ve hayatta önemli anları korumakla özdeşleşmiştir. 

Evinizin girişine sıkıştırılmak zorunda değildir; günlük rutininizde gördüğünüzde sizi rahatlatacak herhangi bir yere yerleştirilebilir düşüncesindeyim.

DUVARINIZDA HATIRA EŞYALARA YER AÇIN

Kişisel olarak, seyahatlerimden hatıra eşyaları toplamayı seviyorum. Sahilde bulduğum bir deniz kabuğu, keyifle seyrettiğim tiyatro oyununun bileti, yeğenlerimin bana yolladıkları mektuplar ya da çerçeveli sanat eserleri gibi hatıra eşyaların hemen yanına koyduğum özel tasarım bir nazarlık, koruma sembolü olarak bana huzur veriyor. Her biri manevi olarak değerli o küçük nesneler anılarımı içine hapsetmiş şekilde her gözüme çarptığında olumlu enerji yayıyorlar. Dahası hafızamda somutlaşmış hatıralarımı somut bir şekilde taze tuttuklarına inanıyorum.

Her ne kadar nazarlık tutkunu biri olmasam da, anlamlı nesnelerle çevrili olmanın sağladığı enerjiyi hissetmeyi seviyorum ve onları yanlarına konumladığım özel bir nazarlık ile koruduğuma inanıyorum. 

EN ÇOK KEYİF YAPMAYI SEVDİĞİM YERDE GÖRMEK BENİ MUTLU EDİYOR

Evet her biri günler süren emeğin parçası birer tasarım ürünü ancak sadece duvar dekorasyonu olarak sınırlamayı sevmiyorum. Günün büyük çoğunluğunu geçirdiğim odada kahve sehpası üzerinde her zaman sükunet hissi veren bir tütsü, bir mum ve özel tasarım bir nazarlık bulundururum. Hepsi birlikteyken, olumlu düşünmeye ilham veren uyumlu bir atmosfer yarattıklarına inanıyorum.

EVET BELKİ ÇOK OLMALARI ETKİSİNİ ARTIRMAZ AMA;

Bu linkte de görebileceğiniz gibi farklı renk ve tasarımlarda bir çok alternatif mevcut. Birlikte o kadar ihtişamlı ve gösterişli duruyorlar ki neden sadece bir tane ile kendimizi sınırlayalım. Bu konuda ben uyumlu bir kombin yapamıyorum diyenler için web sitesinde kendimce sevdiğim bazı hazır kombinler hazırladım. Karar veremeyenlerdenseniz buradan göz atmanızı öneririm. 

 

DAVETLERİNİZİN SONUNDA İZ BIRAKAN HEDİYELER VERİN

Ayrıca özel gün ve davetlerinizde de ortama uyumlu yerleştireceğiniz nazarlık o ortamı daha anlamlı kılar. Her bir misafirin sofraya oturduğunda önünde bulduğu el yapımı bir nazarlık o güzel gecenin sonunda iz bırakan bir hediye olarak hatıralarını hep taze tutacaktır. 

İş yerinde azılı bir rekabette kendinizi farkettirmiş ve terfi almışsanız masanızın üzerinde konumlayacağınız bir nazarlık kendinizi iyi hissetmenizi sağlamaz mı? 

Bu arada değinmeden geçemeyeceğim mini boylar en çok nişan tepsisinde karşıma çıkıyor…:) gelin adaylarına faydalı bir öneri olarak kenarda dursun… 

Sonuç olarak; nazarlık bir ihtiyaç mıdır derseniz… tabiki değil ancak estetik açıdan hoş olduğu kadar değerli anılar ve pozitif enerjiyle dolu alanlar yaratmanız için önemli olduğuna inanıyorum.

Biz keyifle üretiyoruz. Sizin de özel alanlarınıza güzellikler getirsin, korusun kollasınlar… 
Bloga dön